top of page

Om Villa Ed Inredning

Vill ni lära känna oss bättre? Här berättar vi om vår historia, från att vi öppnade butiken till nu!

DSCF1848.JPG
Skärmavbild 2023-12-11 kl. 14.17.41.png

Lär känna oss

Vad roligt att just du hittade hit! Susanne heter jag och driver Villa Ed Inredning. Jag och min personal hälsar dig varmt välkommen till vår mysiga butik i Upplands Väsby.

 

Vi älskar att ge personlig service i butiken och vi brinner för att hjälpa dig att hitta den perfekta presenten!

Vackra papper och band väljer vi alltid med omsorg så att gåvan skall kännas lyxig att ge bort!

Butiken startade jag, då under namnet Vita Villan. Namnvalet kommer sig av att butiken låg i mitt hus och som ni förstår, var vitt! Vita villan blev snabbt en succé, kanske för att vi alltid har brunnit för att hitta härlig & unik inredning som du som kund kanske inte hittar överallt. Många härlig möten och samtal blev det över en kopp kaffe i butiken.

 

Åren gick och ett litet frö började gro hos mig….

Tänk vad underbart att samla flera företag under samma tak, det borde ju finnas många precis som jag känner sig lite ensamma i sitt företagande och tänk så roligt att kunna samverka… En annan sak som jag också var mycket bestämd över var att alla företag skulle drivas av kvinnor!

 

Våren 2018 så hittade jag drömhuset och drömläget. Då kunde resan mot konceptet Villa Ed starta. Vi startade med en stor men varsam renovering av detta fantastiska hus. Visionen var att behålla husets karaktär & själ.

 

Februari 2019 så var det äntligen dax att inviga Villa Ed tillsammans med ytterligare tio fantastiska kvinnliga entrepenörer. Butiken ändrade också namn till Villa Ed Inredning.

 

Dessa år har varit helt fantastiska och trots en pandemi, krig & elände så har vi överlevt tack vare Er kunder. Ni som troget besökt oss och fortsätter att komma. tack snälla

 

Vi hälsar er varmt välkomna!

 

Kram Susanne, Alexandra och Linda

bottom of page